Assessorament energètic     


Galobardes-Jornet, S.C. Proporciona serveis d'assessorament i negociació amb les principals companyies elèctriques estatals per tal de reduir costos d'instalació en centres de transformació, instal-acions d'enllaç i insfraestructura elèctrica, actuant com a intermediari entre el nostre client i la companyia en sí:

Galobardes-Jornet, S.C. Incorpora també en el seu catàleg de serveis l'assessorament energètic amb els objectius d'aconseguir la optimització del consum energètic dels nostres clients, així com el de fomentar una millor cultura mediambientalde respecte i estalvi.

Galobardes-Jornet, S.C. Realitza de forma personalitzada un anàlisis de la situació actual i proposa esquemes de milora i optimització energètica que puguin suposar un estalvi tan a curt com a llarg termini.


 


 

 


 

Gestió i realització
de projectes
Prevenció de riscos
laborals

Assesorament
energètic

Subvencions


        
GestioDeProfectes prevencioriscoslavorals AssesoramentEnergetic Subvencions

 

 

News

Presentació de “VOL Espai Gastronòmic”

 

El divendres dia 30 es va realitzar la presentació del projecte “VOL Espai gastronòmic” a l’ Ajuntament de Girona.

La nostra enginyeria forma part del projecte, que com a imatge el considerem  “estrella 2014”.

 

VOL Espai Gastronòmic és un espai de nova creació amb un disseny inspirat en el Pont de Ferro de Girona i pensat especialment per experimentar amb els àpats en un format molt directe i d’interacció constant amb el cuiner.

 

 

news1

 

 

news2

 

 

news3

 

 

news4

 

 

ENGIDIADA

 

El divendres dia 6 de juny el CETIG va celebrar la festa “Engidiada dia de la professió”

Van lliurar-se com cada any, els Premis Manel Xifra i Boada a la Transmissió del Coneixement Cientifico-Tècnic i el Premi a la Millor Trajectòria Professional.

 

news5

dcatalana banner

BannerRightColaboradores ca